Огромният руски конвой, който е обградил Киев от толкова много

...
 Огромният руски конвой, който е обградил Киев от толкова много
Коментари Харесай

Константин Попов: Дори Зеленски да поиска някакво отстъпление, украинският народ няма да го позволи

 

Огромният съветски ескорт, който е обкръжил Киев от толкоз доста време е проект Б. Защото съветската войска не съумя да смаже Украйна за няколко дни, както беше планувано, не се реализираха задачите на Путин. 

Това разяснява пред Нова тв ген. Константин Попов.

Какво реализира Путин? Той първоначално споделяше, че Украйна не съществува, тя е изкуствено основана, защото украинци и руснаци са едно цяло. Той искаше бързо да се снабди с другарска страна. Но не я откри. Вижте какво става, какво приказват хората. Не може да се откри мир, в който Путин е огромния победител. И тук би трябвало да се откри някакво решение, тъй като тази война е ужасна и би трябвало да бъде прекъсната, разяснява той.

Вече е късно нещата да зависят единствено от Путин или от Зеленски. Дори Зеленски да желае да отстъпи малко, не знам какъв брой от хората с автомати, които в този момент отбраняват свободата си ще му разрешат това. Не знам до каква степен западните страни биха се съгласили на това. Трябва да се откри някакво решение, само че никой не знае какво може да бъде то сега, разяснява той.

Путин има ужасно преимущество, тъй като има мандат да ръководи Русия до 2036 година. Европейските водачи нямат подобен мандат. Т.е. Путин може да отсрочи някакво решение, може да се реализира някакво единодушие, само че дали ще се реализира дълготраен мир, дали след няколко години още веднъж да се възобновят враждебни дейности, е напълно различен въпрос, уточни той.

Това, което най-вероятно желае Путин е подобен триумф, че да може да реализира доста в едни бъдещи договаряния. Т. е. отстъпките му в договарянията да се минимални, добави той.

 

В момента не виждам предпочитание Путин да превзема и други страни. Той сега води война на два фронта - от една страна са глобите и той би трябвало да преориентира стопанската система, а по едно и също време с това има война с Украйна. Това е прекалено много, с цел да може да си разреши да продължи военни дейности в още една страна, разяснява генералът. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР